Skattkärrs Metallåtervinning

skattkarr-skopa-1024x787.png
micke.jpg

Vi är 10st stolta medarbetare på Skattkärrs Metallåtervinning utanför Karlstad som erbjuder våra kunder smidig återvinning för alla, dessutom med snabb utbetalning. Vårt företag har en lång historik, vi kan metallåtervinning och har jobbat aktivt för att anpassa den traditionella skroten till att bli en modern anläggning för metallåtervinning med stort fokus på hållbarhet.

Vi tillhandahåller även egna transportlösningar och containerservice med egna växelflak och kranbilar. Har ni större rivningsprojekt där det finns järn- och metallskrot, kan vi också hjälpa till.

Vår ambition är att solen ska skina lite extra här, vi har trevligt tillsammans med våra kunder och jobbar med hög service för att snabbt hjälpa våra kunder. Hos oss får man vara den man är, och vi håller arbetsglädjen högt. Vi är ett diversifierat team med både män och kvinnor med olika kompetenser som jobbar ihop som ett lag.

Skattkärrs Metallåtervinning är en del av koncernen Vinning, med 25 anläggningar i Sverige allt från citynära Drive-In anläggningar för återvinning till innovativa granuleringsanläggningar för kabelskrot. Vi strävar efter att vara ledande inom hållbarhet och vi inser hur viktigt det är att ta ansvar för och hantera de sociala och miljömässiga utmaningarna inom vår industri.

 

Vår hållbarhetsvision tydliggör våra långsiktiga hållbarhetsmål och ambitioner. Tillsammans med våra medarbetare och Partners tar vi viktiga steg framåt genom att driva vårt dagliga arbete mot uppsatta mål och vidta de åtgärder som behövs för att förändring ska ske.

Vinnings vision är att genomsyra arbetsplatserna med engagemang, glädje och stolthet. Att med höga krav på miljömedvetenhet, effektiviserade transportlösningar, smidiga återvinning och hög servicegrad ta metallåtervinningsbranschen till en annan nivå för alla. Våra moderna anläggningar blir allt fler och just nu finns vi mellan Trelleborg och Sundsvall.

Läs mer om Vinning här