top of page

Branschvinnare 2023


Vi på Skattkärrs Metallåtervinning är överväldigade och otroligt tacksamma över att ha blivit utnämnda till Branschvinnare 2023 inom sektorn metallåtervinning. Denna utmärkelse bekräftar vår utveckling gällande omsättning och resultat senaste tiden, samt vårt ständiga engagemang för att erbjuda den bästa tjänsten inom återvinning till både industri, företag och privatpersoner, och det är ett verkligt erkännande av den passion och det hårda arbete som varje medlem av vårt team lägger ner varje dag på skrotgården i Skattkärrs.
Vi vill rikta ett varmt tack till alla som har stöttat oss, särskilt våra lojala kunder som litar på våra tjänster inom återvinning av järn- och metaller. Detta pris är inte bara ett erkännande av vår insats utan också en påminnelse om vårt hållbara ansvar att fortsätta vara ledande inom vår bransch.
Framåt kommer vi att fortsätta med samma engagemang, innovation och dedikation som hittills, för att leva upp till titeln som Branschvinnare. Alla är välkomna att följa med oss på vår resa!

Tack alla för ert stöd!
Med värme, Elin Karlsson och Skattkärrs Metallåtervinning-teamet.
164 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page